Sleep - NL
Promo Imunixx februari 2021 - NL

DIËTISTE SILKE NOEL

diëet2

"It's not a diet, it's called eating healthy"

Diëtiste Silke Noël is niet alleen lector in de opleiding voedings- en diëetkunde van de Erasmus Hogeschool Brussel, ze is ook zelfstandige diëtiste. Ze geeft consultatie's in de consultatieruimte van onze Apotheek Herfelingen.

Bij haar kan je terecht voor professionele begeleiding omtrent:

  • Gezonde, evenwichtige voeding;
  • Verhoogde cholesterol;
  • Overgewicht/obesitas;
  • Allergieën/intolerantie's

Werkschema

Tijdens een eerste consultatie vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Hierbij worden enkele basisgegevens verzameld zoals contactgegevens. Daarnaast zal ook bevraagd worden naar medicatiegebruik, motivatie, ... Een bespreking van het huidige voedings- en beweegpatroon behoort ook tot deze kennismaking. Vervolgens wordt het persoonlijk voedingsschema met variatiemogelijkheden opgemaakt en overlopen. Dit persoonlijk voedingsschema is afgestemd op jouw mogelijkheden en voorkeuren.

Na de eerste consultatie zal er op regelmatige tijdstippen een opvolgconsultatie plaatsvinden. De duur van de opvolgconsultatie's is afhankelijk van het behandelplan.

Tijdens iedere consultatie zal er ook een weging plaatsvinden. Er wordt gebruik gemaakt van een impedantieweegschaal. Deze geeft je gewicht, Body Mass Index, vet- en spiermassa en vochtgehalte weer. De resultaten van deze weging worden steeds saman met jou overlopen.

NIEUW: Begeleiding van kinderen en jongeren naar een gezond gewicht

Er zal geen diëet, vervelende maatregelen en strenge adviezen gehanteerd worden. Maar er zal gestreefd worden naar een positieve aanpak op maat van ieder kind en gezin. Aan de hand van leuke opdrachten, inspiratie en materialen van KikForKids zal ik jullie begeleiden naar een gezond voedings- en leefpatroon.

De coachingsmethode van KikForKids (doelgroep: tot 18 jaar) zal hierbij gehanteerd worden. Hierbij ligt de focus op 3 gebieden: kennis, levensvaardigheden en motivatie.

Vragen of meer informatie ? Aarzel dan niet om me te contacteren.
 

Voor meer informatie:

GSM: +32 (0) 476 49 66 75
E-mail adres: s.feetandbalance@gmail.com £
Website: www.feetandbalance.wixsite.com/feetandbalance

diëet