Newsletter

Dynaphar

De nieuwsbrief van uw apotheker informeert u over nieuws op de stie, gezondheidsnieuws, ...

Schrijf hier in

Gezondheidsmagazine 

Vacature

 

Farmaceutisch Technisch Assistent

 

Ben je iemand die patiënten graag helpt, ondersteunt en raad geeft ?
Heb je een grote productkennis of ben je leergierig om dit aan te leren ?

Dan ben JIJ misschien de geknipte persoon om ons leuk en aangenaam team te versterken !


APOTHEEK HERFELINGEN is een vernieuwde, dynamische, veelzijdige en gerobotiseerde apotheek in volle ontwikkeling met een zeer aangenaam en divers patiënteel. We zijn een nieuwsgierig team die graag nieuwe producten leert kennen en nieuwe uitdagingen aangaan. Bij ons staan de PATIËNT en de PRODUCTKENNIS centraal. Onze expertises zijn: medicatie, plantenkunde, aromatherapie, cosmetica en thuisgezondheidszorg, en nieuwe domeinen zullen ongetwijfeld volgen.

We werken graag samen met andere zorgverleners zoals een diëtiste en een ortho-prothesist, die geregeld onze apotheek komen versterken, om zo de patiënten verder en diverser te kunnen helpen.


We zoeken een gediplomeerde FTA die zelfstandig zal kunnen werken en efficiënt is in het organiseren van zijn/haar taken en de taken van een apotheek, zoals patiënten raadgeven en bedienen, bereidingen maken, bestellingen verwerken, stockbeheer en zoveel meer. Iemand die graag in een team werkt, waar iedereen zijn sterke punten kan ontwikkelen. Iemand waar we op kunnen vertrouwen en zijn eigen verantwoordelijkheden zal krijgen.


KOM ZEKER EENS LANGS voor een gesprek of voor een afspraak vast te leggen.Site gecreŽerd door Easy-ConceptSite gecreŽerd door Easy-Concept login